Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γιατί η 17 Ιουνίου δεν είναι μια συνηθισμένη καλοκαιρινή μέρα.!!


Γράφει ο Γιώργος Αυγερόπουλος

17 Iουνίου μία καλοκαιρινή μέρα,διαφορετική από τις άλλες.!!!

Αναρωτιέμαι τις τελευταίες ημέρες,αν οι Έλληνες και Ελληνίδες αγαπάμε μόνο το εαυτό μας ,η και την Πατρίδα μας.

Θα αναρωτηθεί κάποιος μα καλά τι λέει αυτός!!!Αν αγαπάς τη πατρίδα σου σίγουρα αγαπάς και τον εαυτό σου.


Η Επικείμενη προεκλογική αναμέτρηση δεν έχει καμία σχέση με αυτή της 6 Μαίου.Τό λέω αυτό διότι επεκράτησε ο θυμός η αγανάκτηση,αν θέλεις και η εκδίκηση ακόμα.Ποιόν εκδικήθηκες Έλληνα ομως.!!!Την πατρίδα σου και τον εαυτό σου και το μέλλον τον παιδιών σου!

Η Νέα Δημοκρατία δια του πρόεδρου της Αντωνη Σαμαρά,είπε σήμερα το αυτονόητο," δεν είναι εκλογές για την Παράταξη, δεν είναι εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι εκλογές για τον Σαμαρά, δεν είναι εκλογές για κανέναν από εμάς.Είναι εκλογές για την Πατρίδα.Είναι εκλογές για την Ελλάδα.Είναι εκλογές στις οποίες παίζονται ορισμένα διλήμματα, τα οποία είναι αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον των παιδιών μας. Για τις γενιές που έρχονται"

ΣΥΡΙΖΑ: Μα είναι δυνατόν Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, που ενδιαφέρεται για το μέλλον το παιδιών του,να εμπιστευτεί αυτή τη παράταξη. Να σας φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σας. κ.Τσίπρας : θα ακυρώσουμε το μνημόνιο,θα καταργήσουμε το μνημόνιο,θα πάμε σε επαναδιαπραγμάτευσει.!!! Τελικά τι απ'ολα θα κάνει..?

Απαντώντας σε ερώτηση της Έλλης Στάη αν τον εκφράζει η δήλωση του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος ανέφερε ότι το ευρω δεν είναι «φετίχ», είπε: «Απόλυτα! Δεν είναι φετίχ το νόμισμα. Από πότε είναι το νόμισμα φετίχ;»

Σήμερα στην κεντρική του συγκέντρωση ειπε πως δεν θα βγάλουμε την Ελλάδα απο το ευρό.Τωρα πείτε μου εσείς τι καταλαβαίνετε, μια δεν είναι φετίχ άρα δεν θα μας πειράξει αν το αποχωρηστούμε  και πρίν λιγο δεν θα το αποχωρηστούμε.!!! Εγώ λογικη δεν βλέπω αν εσείς βλέπετε τότε σηκώνω τα χέρια μου ψηλά.!!

Ο κ.Λαφαζάνης είχε πει ότι αναγκαστικά θα παμε σε στάση πληρωμών ,και σιγά σιγα θα πάμε σε ενα άλλο εθνικό νόμισμα.! Τελικά παρατηρώ ότι τα στλέχη τους, άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος!!
Είναι εύκολο να βγαίνεις και να λαικίζεις όταν δεν έχεις πρόγραμμα,αλλλα απλά, ένα γονατογράφημα.!

θέλει να φύγουμε και από την Ευρώπη, να φύγουμε και από το ΝΑΤΟ, τι έχουμε να κερδίσουμε; Ποιοι θα είναι η παρέα μας; Εκείνος με ποιους θέλει να κάνει παρέα?Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.!

Τι να πρωτο θυμυθώ κυρίες και κύριοι.!! Τον Αμυρά,με τον επαναστατικό στρατό,ο οποίος ήταν στέλεχος τους αλλά δεν ήταν καιι μετά ήταν, να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της 6 Μαίου αλλά το απέριψαν.Κατά τα άλλα δεν ήταν στέλεχος τους.!!!Πάμε τώρα στην Δ.Θράκη μας, την Ελληνική Θράκη μας .Ο κ.Τσίπρας δεν έθεσε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό της παράταξης του στην Ροδόπη και Ξάνθη.δύο Μουσουλμάνους υποψηφίους, που αν δε κάω λαθος δεν αποποιούνται την Τουρκικής του καταγωγή. Οι εν λόγω, κυρίες και κύριοι θα επανεκλεγούν αν στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ.! Γιατί δεν έβαζε επικεφαλής Ελληνόφωνους υποψηφίους με καταγωγή απο την Ελλάδα,αλλά επέλεξε τους εν λόγω.? Γιατί δεν τους έβαζε στη δεύτερη θέση.? Πώς τους επιτρέπει.να χρσιμοποιούν στο διαδίκτυο το σλόγκαν"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ"

Τελικα μήπως έχουμε τρελλαθεί τελειως. Μήπως είναι στραβός ο γυαλός η μήπως στραβά αρμενίζουμε!!!!

Μπορώ να περιγράφω επί ώρες τα παραμύθια τους επίνδυνα δια ανηλίκους, αλλά πιστευω ότι είναι σε όλες και όλους σας γνωστά.!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Tελικα πόσο ανεξάρτητοι μπορεί να είναι άραγε??

Θα επαναδιαπραγματευτούν το μημόνιο,θα αποκαταστήσουν τα σώματα ασφαλέιας θα απελλάσουν τους λαθρομετανάστες.Για σιγά ρε  παιδιά αυτά δεν λέει συνέχεια ο Σαμαράς!!

Ξέχασα ο Πάνος ουτε νεκρός δεν συνεργάζεται με τον Σαμαρά.!!!Με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως συνεργάζεσαι την επόμενη μέρα έτσι φίλε μου Πάνο!! Μην μου πεις όχι γιατί δικό σου στέλεχος δεν είχε πει σε τηλεοπτικό σταθμό,ξέρετε ο .κ.Χήτος υποψ.βουλευτής στο νομό Ιωαννίνων"προτιμώ το Τσίπρα απο το Σαμαρά"

Εγώ τώρα ο αδαής θα κάνω την εξής ερώτηση. Γιατί δεν έχετε διαγράψει τον εν λόγω υποψήφιο βουλευτή σας??

Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα,να σας θεωρώ αν οχι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ,τουλάχιστον φιλοΣυριζαίο???Προφανώς με αυτούς ταιριάζετε καλύτερα,δικαιώμα σας!!

Σήμερα αναφερθήκατε κ.Καμμένο στη διαπλοκη μάλιστα!!!

1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτωντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη. Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει. Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό).

2007: Διορίζεται Υφυπουργός Ναυτιλίας . Σεμνά και ταπεινά κλείνει 500 ώρες πτήσης-περιοδείας πάνω από τα ελληνικά νησιά σε ελικόπτερο αξίας 500.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα άνηκε σε κυπριακή offshore εταιρεία..!

Νομίζω με αυτά τα λίγα Ελληνίδες Έλληνες μπορεί ο καθείς υγιής νους να είναι σε θέση να επιλέξει χωρίς θυμό χωρίς την αίσθηση τιμωρίας καιι εκδικητικής τάσης, με απόλυτη ηρεμία ότι η μόνη αξιόπιστη χωρίς πυροτεχνημάτα,αλλά με σοβαρές θέσεις λύση είναι μόνο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς!!

Καλούμαστε όλοι μας υπέυθυνα,να επιλέξουμε την σταδιακή αταθερότητα, ανάκαμψη  και ασφάλεια για την Ελλάδας μας και τα παιδιά μας.Δεν έχουμε άλλα περιθώρια να παίξουμε με την Ελλάδα μας, γιατί η 17 Ιουνίου δεν είναι μια συνηθισμένη καλοκαιρινή ημέρα.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου